پرش به محتوای اصلی

اخبار

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران :

در مازندران بستر مناسب جهت استقرار سامانه پنجره واحد مدیریت زمین مهیا است.

در مازندران بستر مناسب جهت استقرار سامانه پنجره واحد مدیریت زمین مهیا است.
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان از ایجاد سامانه پنجره واحد مدیریت زمین به منظور یکپارچه سازی صدور مجوزها و جلوگیری از تخلفات احتمالی و در نتیجه رضایتمندی مردم خبر داد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران اسماعیل اعزی سرپرست این اداره کل در جلسه معرفی، احصاء چالش ها و نیازمندیها و بررسی الزامات فنی سامانه " پنجره واحد مدیریت زمین" در استان با اشاره به اهمیت اجرای این طرح در استان اظهار کرد: به دلیل وجود اراضی بار ارزش و حیاتی در استان مازندران و وضعیت زیرساختی مناسب در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و توسعه دولت هوشمند در استان، راه اندازی این سامانه و اجرای آن را امری ضروری است.

اعزی تصریح کرد: در گذشته با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و به منظور صیانت از منابع طبیعی و ملی و جلوگیری از دست اندازی و سو استفاده افراد از منابع ملی، راه اندازی سامانه یکپارچه مدیریت اراضی کشور “پنجره واحد مدیریت زمین” به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ماموریت داده شد.

وی با اشاره به لزوم یکپارچه سازی صدور مجوزها تصریح کرد: هدف اصلی پایش منابع ملی و صیانت از آنها و تسهیل گری و یکپارچگی در صدور مجوز ها است

و ترتیب توالی فرایندهای خدمت هر دستگاه متناسب با خدمات سامانه مدیریت زمین خواهد بود و دخل و تصرف در آن وجود نخواهد آمد ، در واقع پنجره واحد از صدور مجوزها و استعلامات موازی و اضافی جلوگیری میکند و نیاز به مراجعه حضوری متقاضیان را کاهش داده و متقاضی با ارسال درخواست خود را به دستگاه متولی، قادر به اخذ مجوز خود از طریق در گاه اینترنتی می شود.

اعزی همچنین افزود: حفظ حقوق بیت المال ، تسهیل ارائه خدمات حوزه زمین، افزایش رضایتمندی مردم و ایجاد رقابت بین دستگاهای خدمت رسان به مردم، حفاظت از اراضی ملی و دولتی، سهولت در شناسایی تخلفات و مفاسد، شفافیت و پیشگیری از مفاسد اقتصادی، ایجاد بانک الکترونیکی یکپارچه از اطلاعات مربوط به فرایند زمین، ساماندهی فرایندهای حوزه اراضی و املاک و جلوگیری از بروز تخلفات از جمله مزایای ایجاد ‌پنجره واحد زمین می باشد.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در خاتمه خاطر نشان کرد: وظیفه اصلی این اداره کل مشارکت در برگزاری جلسات استانی مرتبط و جلسات توجیهی و آموزشی، ارایه قابلیت ها و ضرورت ایجاد سامانه ، شناسایی موانع و چالش های موجود در استان در راستای اجرایی نمودن سامانه و تعامل دستگاه های اجرایی مرتبط می باشد.

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱۱:۲۴
تعداد بازدید: ۷۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید