پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مطرح کرد :

توسعه خدمات رایانش ژنومیک در سطح مناطق پایلوت نقاط USO

توسعه خدمات رایانش ژنومیک در سطح مناطق پایلوت نقاط USO
پژوهشکده شمال با هدف ارائه خدمات پزشکی از راه دور به ویژه در مناطق محروم روستایی، اقدام به اجرای طرح پایلوت توسعه خدمات رایانش ژنومیک در سطح مناطق پایلوت نقاط USO می نماید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، اسماعیل اعزی مدیرکل اتباطات و فناوری اطلاعات استان در دیدار با محسن آسوری رئیس مرکز رایانش زیستی (پژوهشکده شمال) اظهار کرد: مرکز رایانش زیستی برمبنای سیاستهای ابلاغی سلامت،اقتصاد مقاومتی و پدافند غیرعامل در جهت ایجاد بستر رایانش زیستی و ژنتیکی در کشور در سه وزارتخانه «بهداشت،درمان و آموزش پزشکی»، «علوم،تحقیقات و فناوری» و «ارتباطات و فناوری اطلاعات» اقدامات موثری نموده است.

حوزه رایانش زیستی، یک حوزه میان رشته ای است که زیرساخت محاسباتی و تحلیلی را در خصوص اطلاعات زیستی و ژنتیک فراهم می آورد و پزشکی شخصی سازی شده یکی از خروجی های آن می باشد که این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است.

اجرای این پروژه اهدافی نظیر کاهش خروج ارز از کشور و ارزآوری به جهت درآمد بالا، کارآفرینی، ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان رشته های مختلف بیولوژی، پزشکی، فنی مهندسی، ریاضی، کامپیوتر و آمار ، جلوگیری از تهدیدات زیستی بالقوه و بالفعل،حفظ امنیت ملی به جهت ایجاد بانک اطلاعات نمونه های ژنتیکی داخلی، حفظ و ارتقای سلامت و پیشگیری به واسطه محاسبات ژنتیکی و در نتیجه افزایش کیفیت خدمات سلامت را دنبال می­کند.

۷ آذر ۱۴۰۱ ۱۱:۵۹
تعداد بازدید: ۵۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید