پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مطرح کرد :

۱۵ روستای شهرستان قائمشهر از اینترنت همراه پر سرعت بهره مند شدند

۱۵ روستای شهرستان قائمشهر از اینترنت همراه پر سرعت بهره مند شدند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران از نصب سه سایت جدید و ارتقاء تکنولوژی چهار سایت همراه اول در شهرستان قائمشهر و برخورداری ۱۵ روستای این شهرستان از خدمات با کیفیت صوت و اینترنت همراه در یکساله گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در حاشیه جلسه بررسی وضعیت ارتباطات شهرستان قائمشهر با حضور امید محبی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران اظهار کرد: اجرای پروژه شبکه ملی اطلاعات، پنجره واحدخدمات دولت الکترونیک و اجرای پروژه فیبر نوری FTTH برای دسترسی خانوار ها و کسب و کارها به اینترنت پرسرعت را از مهمترین برنامه های حوزه ارتباطات در استان دانست و مشارکت تمام مسئولان استانی در تحقق این پروژه ها را امری ضروری دانست.

اعزی با اشاره به اعتبارات هزینه شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در شهرستان قائمشهر در یکسال گذشته افزود: با پیگیری های صورت گرفته توسط این اداره کل در حوزه نصب سایت جدید وارتقاء تکنولوژی سایت های موجود تعداد چهار سایت جدید و ارتقاء تکنولوژی یک سایت همراه اول با اعتباری بالغ بر هفت میلیارد تومان از محل طرح ارتباطات روستایی USO راه اندازی شده که ۱۰ روستا گل افشان، چپی، چفته سر، دیوکلا علیا، فوریجا، کوتنا، آهنگر کلا، سید ابوصالح، قادیکلا بزرگ و پارک جنگلی قادیکلا به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

وی در ادامه تصریح کرد: در حوزه ارتباطات سیار نیز ارتقاء تکنولوژی سه سایت جهت پوشش پنج روستا دوک، ذیلت، واسکس، شهرودکلا و ریکنده با اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان در یکساله گذشته صورت پذیرفت.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در رابطه تسهیل گری در زمینه کسب و کار و اشتغال زایی در حوزه ICT در این شهرستان افزود: در حال حاضر تعداد ۸۲ دفتر پیشخوان دولت شهری و ۶۲ دفتر ICT روستایی در این شهرستان در حال فعالیت هستند و ۴۵ باجه بانکی روستایی نیز راه اندازی شده و همچنین در حوزه ارائه تسهیلات به شرکت های فعال نیز تسهیلات دو میلیارد تومانی با تعهد اشتغال ده نفر به شرکت ترانس تقویت نارنج پرداخت شد که سهم زیادی در ایجاد اشتغال در این شهرستان داشته است .

جواد مولایی فرماندار شهرستان قائمشهر در خاتمه این جلسه ضمن اعلام پای کار بودن فرمانداری و شهرداری این شهرستان اظهار کرد: اقدامات موثری که در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به ویژه در یکسال گذشته توسط وزارت ارتباطات و همکاران حوزه ارتباطات در این شهرستان صورت پذیرفته بر کسی پوشیده نیست و ما آمادگی لازم را جهت هرگونه همکاری در خصوص پیشبرد برنامه های این حوزه در این شهرستان را داریم.وی همچنین در خاتمه خواستار رسیدگی به مشکلات ارتباطی در برخی از نقاط پنج روستا سنگ کتی، گزنه کلا، لاک پل، سراج کلا و بازمی کلا شد.

۱۳ دی ۱۴۰۱ ۱۴:۴۳
تعداد بازدید: ۵۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید