پرش به محتوای اصلی

اخبار

همزمان با تشکیل میزخدمت در شهرستان بابل :

۱۰ مورد از مشکلات و درخواست های مردمی ثبت شده رسیدگی شد

۱۰ مورد از مشکلات و درخواست های مردمی ثبت شده رسیدگی شد
مدیرکل ارتباطات فناوری اطلاعات استان در حاشیه سفر به شهرستان بابل از وضعیت مجموعه های ICT این شهرستان بازدید و دستور رسیدگی سریع به شکایات مردمی مطرح شده در حوزه های مختلف را صادر نمود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات فناوری اطلاعات استان مازندران، اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات فناوری اطلاعات استان صبح امروز با حضور در مجموعه های پست و مخابرات شهر گلوگاه شهرستان بابل ضمن بازدید از واحدهای اداری و دیدار و گفتگو با جمعی از مدیران و پرسنل ادارات شهرستانی به درخواست ها و مشکلات افراد مراجعه کننده در میز ارتباطات مردمی تشکیل شده در شهرهای گلوگاه، خشرودپی و درونکلای شرقی  این شهرستان رسیدگی کرد.

اعزی ضمن تاکید بر احصا دقیق مشکلات، درخواست ها و پیشنهادات مراجعات مردمی تصریح کرد: کلیه درخواست ها و شکایات در سامانه سامد ثبت می شود و کسانیکه در ساعات اعلام شده موفق به ارائه درخواست ها و شکایات خود نشده اند نیز می توانند مشکلات خود را در حوزه های مختلف از طریق سامانه سامد و مشکلات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را از طریق سامانه ۱۹۵ ثبت نمایند.

۱۲ اسفند ۱۴۰۱ ۱۷:۴۷
تعداد بازدید: ۴۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید