پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران خبر داد:

آغاز عملیات اجرایی فاز دوم پروژه ایجاد شبکه فیبرنوری به طول 108 کیلومتر درشرق مازندران در سال جدید

آغاز عملیات اجرایی فاز دوم پروژه ایجاد شبکه فیبرنوری به طول 108 کیلومتر درشرق مازندران در سال جدید
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان از راه اندازی سه سایت جدید در روستاهای مرس بزرگ و شیرکلای شهرستان نکاء و روستای مصیب محله شهرستان گلوگاه به منظور پوشش شش روستای منطقه شرق مازندران در ماه پایانی سال ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در نشست مشترک با شریعتی نماینده مردم شهرستانهای بهشهر، نکاء و گلوگاه با اشاره به آخرین وضعیت شاخص های ارتباطی حوزه انتخابیه ایشان اظهار کرد: در سال گذشته تعداد چهار سایت جدید و ارتقا تکنولوژی شش سایت موجود در سه شهرستان بهشهر، نکاء و گلوگاه راه اندازی شده و عملیات اجرایی پنج سایت جدید در روستاهای کارکم،اریم و بایع کلا در شهرستان نکاء و دو روستا سرخ گریوه و شیخ محله در شهرستان بهشهر آغاز شده است که امیدواریم در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ به مرحله بهره برداری برسد.

وی در خصوص اجرای پروژه فیبر نوری در شهرستانهای گلوگاه و نکاء از محل طرح توسعه ارتباطات روستایی USO در سال گذشته تصریح کرد: حدود ۹۷٫۴ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان جهت پوشش ۳۷ روستا شهرستان نکاء و ۸۴٫۲ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان جهت پوشش ۲۰ روستای شهرستان گلوگاه به مرحله بهره برداری رسید و در فاز دوم حدود ۱۰۸ کیلومتر فیبر نوری جهت پوشش ۲۹ روستای شهرستانهای بهشهر و نکاء به شبکه پهن باند باکیفیت، امن و پایدار متصل می شوند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در ادامه خاطر نشان کرد:با هدف توسعه اشتغال زایی در استان، تعداد ۵۷ دفتر شهری و ۴۳ دفتر ICT روستایی در شهرستان های گلوگاه، بهشهر و نکاء از ابتدای دولت سیزدهم صادر شد.

غلامرضا شریعتی نماینده مردم شریف شهرستان های نکاء،بهشهر و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از تلاشهای مجموعه ارتباطات استان در توسعه زیرساخت های ارتباطی در مازندران و بخصوص حوزه انتخابیه خود اظهار کرد: مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بعنوان یکی از وزارتخانه های برتر در راستای تحقق اهداف تعیین شده دولت سیزدهم اقدامات شاخصی را انجام داده است که شایسته تقدیر می باشد و امیدوارم با حمایت های لازم از سوی نمایندگان مجلس اسلامی و مسئولان کشوری و استانی به منظور تسهیل در روند صدور مجوزها و توسعه حوزه های ارتباطی ، شاهد پیشرفت روز افزون حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان باشیم.

۱۴ فروردین ۱۴۰۲ ۱۵:۴۶
تعداد بازدید: ۶۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید