پرش به محتوای اصلی

اخبار

دسترس پذیری ۴۰ هزار خانوار روستایی استان مازندران به خدمات مالی و بانکی در دولت سیزدهم/ ارائه تسهیلات در ۱۷ سرفصل به جامعه هدف روستایی توسط پست بانک

دسترس پذیری ۴۰ هزار خانوار روستایی استان مازندران به خدمات مالی و بانکی در دولت سیزدهم/ ارائه تسهیلات در ۱۷ سرفصل به جامعه هدف روستایی توسط پست بانک
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران از کسب رتبه دوم پست بانک کشور و رتبه هشتم در توزیع ارز اربعین پست بانک مازندران خبر داد و نداشتن هیچگونه شعبه زیان‌ده در پست بانک مازندران را شایسته تقدیر دانست.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران صبح روز پنج شنبه ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۲ اسماعیل اعزی مدیرکل ضمن حضور در جلسه شورای اداری شعب پست بانک استان مازندران و خیر مقدم به حضور شیری مدیرعامل، سید جلیلی نیا رئیس و بهمنی عضو هیئت مدیره و هیئت همراه پست بانک ایران در استان مازندران به دو اقدام ویژه مجموعه پست بانک مازندران در حوزه توزیع ارز اربعین و نداشتن شعبه زیان ده و کسب رتبه دم کشوری اشاره نمود.
اعزی ضمن تقدیر از اقدام مدیرعامل پست بانک کشور بخاطر مدیریت ویژه ایشان در توزیع ارز اربعین در کشور، به تبع آن از تلاش شبانه روزی مجموعه همکاران شعب پست بانک مازندران در ۱۵ شعبه شهری و ۴۴ باجه روستایی در خصوص انجام توزیع ارز اربعین در سطح استان تقدیر نمود و افزود: خوشبختانه مجموعه پست بانک استان مازندران به دلیل تلاشهای خوب مدیریت شعب پست بانک استان و معاونین و مجموعه همکارانشان در همه حوزه ها و بخصوص توزیع ارز اربعین در نهایت منجر به کسب رضایت خاطر مردم شریف ما در مناطق و روستاهای مختلف مازندران گردیده است.
 وی همچنین در ادامه افزود: در طی سالهای گذشته مجموعه پست بانک استان مازندران براساس گزارشات ارائه شده توسط همکاران مجموعه در ارزشیابی و رتبه بندی ها همیشه در سطح استانهای برتر بوده و انتظار می رود باتوجه به این تلاش‌ها و اقدامات خوب صورت گرفته، مجموعه مدیرعامل محترم و اعضای هیئت مدیره پست بانک در موضوعات مختلف، استان مازندران را با نگاه ویژه ببینند چراکه سرمایه گزاری در مازندران و حتی روستاهای آن بصورت دو جانبه هم برای بانک و هم برای مردم عزیز ما سود آور خواهد بود.
اعزی در ادامه از راه اندازی ۶۳ باجه پست بانک روستایی در دولت سیزدهم خبر داد و  افزود: بر اساس بررسی های صورت گرفته از ۶۳ باجه پست بانک که در دولت سیزدهم در مناطق روستایی استان مازندران راه اندازی شده اند دسترس پذیری بالغ بر ۴۰ هزار خانوار روستایی به خدمات مالی و بانکی صورت پذیرفته است. 
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران تعداد باجه های پست بانک روستایی را ۴۳۰ باجه و تعداد دستگاههای خودپرداز روستایی را ۲۵۶ دستگاه عنوان نمود: راه اندازی ۲۱ دستگاه خودپرداز در باجه های پست بانک روستایی در طی سالهای گذشته باعث دسترسی خانوارهای بیشتری از روستاییان شریف ما در استان مازندران به خدمات مالی و بانکی گردیده است خبر داد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران همچنین در خصوص حوزه تسهیلات افزود: پرداخت و افزایش اعتبارات تسهیلات در سرفصل های مختلف بخصوص در حوزه طرح های توجیهی اشتغالزایی در مناطق مختلف روستاهای استان توسط باجه های پست بانک روستایی بسیار اقدام ارزنده و قابل تقدیر می باشد و همکاران عزیز ما در پست بانک در ۱۷ سرفصل اقدامات خوبی را انجام دادند و با اقدمات صورت گرفته توسط مجموعه اداره کل ارتباطات از طریق تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ ، مبلغ ۷۴ میلیارد و پانصد میلیون تومان به منظور ارائه تسهیلات به ۱۸ شرکت فعال در حوزه فناوری اطلاعات در کارگروه استانی مصوب گردیده که به پست بانک مازندران جهت بررسی و انجام اقدامات قانونی ارجاع گردید و انتظار  داریم با حمایت های ویژه مدیرعامل پست بانک ایران شرایط پرداخت و تایید و نهایی شدن این تسهیلات مساعدت ویژه ای صورت پذیرد تا کلیه اعتبارات این حوزه در استان مازندران جذب گردد.
شیری مدیرعامل پست بانک کشور در این جلسه ضمن تشکر از نگاه ویژه مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران به مجموعه پست بانک وجود ارتباطات خوب و تعامل سازنده میان دو مجموعه را بسیار مهم ارزیابی نمود و افزود: مازندران در نگاه مجموعه مدیران پست بانک ایران در جایگاه بالایی قرار دارد و قطعا در حوزه تسهیلات تبصره ۱۸ بر اساس تعهدات خود انشالله در چارچوب قانون عمل خواهیم نمود.
در این آیین نیازی مدیریت شعب پست بانک استان مازندران ضمن خیر مقدم به مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره پست بانک ایران و هیئت همراه در سفر به مازندران عنوان کرد: قطعا این سفر به همراه برنامه های کاری، جلسات، بازدیدها و نشست های تخصصی با مجموعه همکاران ستادی و شهرستانی پست بانک مازندران باعث رشد و تعالی و پیشرفت مجموعه خواهد گردید.
۱۸ آبان ۱۴۰۲ ۱۶:۳۹
تعداد بازدید: ۴۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید