پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران ؛

مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی به صورت تمام الکترونیک در مازندران برگزار می شود

مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی به صورت تمام الکترونیک در مازندران برگزار می شود
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران از آمادگی کامل حوزه ارتباطات در استان مازندران به منظور برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران اسماعیل اعزی مدیرکل در حاشیه ان جلسه اظهار کرد: با عنایت به موفقیت آمیز بودن برگزاری انتخابات الکترونیکی در بیشتر حوزه های انتخابیه استان، بر اساس پیشنهاد وزارت کشور و تایید شورای نگهبان مرحله دوم انتخابات در رو جمعه انتخابات ۲۱ اردیبهشت در حوزه انتخابیه شهرستان قائمشهر به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد.

اعزی تصریح کرد: با پیگیری همکارانم در مجموعه ارتباطات استان، کلیه شعب انتخاباتی در مناطق روستایی این شهرستان مورد بررسی و تست میدانی قرار گرفت و اقدامات لازم به منظور اتصال دستگاههای احراز هویت بصورت برخط به شبکه ارتباطی انجام گردید.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران در خاتمه ضمن تشریح برنامه ریزی های صورت گرفته به منظور برگزاری مرحله دوم انتخابات خاطر نشان کرد:  تمهیدات لازم به منظور حفظ پایداری شبکه ارتباطی در روز انتخابات اتخاذ شد و امیدواریم با تلاش همکارانمان، کلیه نقاط حساس و آسیب پذیر شبکه ارتباطات ثابت و همراه شناسایی و احصا شده و بستر زیرساختی لازم اعم از ایمن‌سازی شبکه و افزایش پهنای باند و ظرفیت شبکه‌ها برای پاسخگویی به نیازهای انتخاباتی  و برگزاری انتخاباتی سالم و پرشکوه مهیا شده و انشالله مجموعه مدیران و همکاران حوزه ارتباطات در استان مازندران به همراه مردم حوزه انتخابیه شهرستانهای قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی ، سیمرغ و جویبار در دیار علویان، ضمن حضور گسترده در انتخابات پیش رو، بار دیگر با آرمانهای والای امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی مان تجدید میثاق خواهند نمود.

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۲:۵۱
تعداد بازدید: ۴۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید