پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیران حوزه فاوای مازندران میهمان فرماندار چالوس:

پنجمین جلسه شورای راهبری توسعه ارتباطات استان مازندران در چالوس برگزار شد

پنجمین جلسه شورای راهبری توسعه ارتباطات استان مازندران در چالوس برگزار شد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران از پیگیری رفع مشکلات ارتباطی و مخابراتی شهرستان چالوس در سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران پنجمین جلسه شورای راهبری توسعه ارتباطات استان مازندران با حضور کامران پولادی نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی، اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات استان و مدیران دستگاههای تابعه وزارت و به میزبانی فرمانداری چالوس برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه فرماندار چالوس ضمن تشریح برخی مشکلات موجود در این شهرستان، خاطرنشان کرد: مشکلات پوشش تلفن همراه در جاده کندوان و برخی از مناطق شهری و روستایی باعث بروز برخی نارضایتی ها میان مردم این خطه از استان شده و نیاز است تا مسولان امر نسبت به اولویت دهی برنامه های خود در این خصوص نسبت به کاهش این نظام مسائل بکوشند.
همچنین در ادامه این جلسه کامران پولادی نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی نیز از آمادگی مجمع نمایندگان استان در جهت رفع موانع قانونی و تخصیص اعتبارات لازم به منظور تحقق توسعه همه جانبه بخصوص در مناطق غرب استان مازندران خبر داد.
گفتنی است در ادامه این جلسه اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات استان نیز ضمن تشریح برخی از اقدامات صورت گرفته دولت در راستای توسعه زیرساخت های ارتباطی شهرستان چالوس، گفت: این شهرستان بواسطه محوریت تردد مسافران و گردشگران از سه محدوده و افزایش جمعیت در روزهای پایانی هر هفته، نیازمند ارتقا و بهبود در کیفیت پوشش ارتباطات ثابت و همراه می باشد
اعزی در ادامه با اشاره به اجرا و اتمام پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهر چالوس و همچنین فاز نخست فیبر نوری مناطق روستایی شهرستان، گفت؛ در تلاش هستیم تا ۴ پروژه ارتباطات سیار را در مناطقی که نیازمند تقویت شبکه همراه می باشند اجرایی نماییم.

 

گفتنی است در این جلسه بخشی مدیرکل پست، طیبی معاون پست بانک استان، سیف الله پور مدیر مخابرات منطقه مازندران، غلامحسین نیا مدیر رایتل منطقه شمال و نمایندگان تنظیم مقررات منطقه شمال نیز ضمن تشریح اقدامات مجموعه متبوع نسبت به برنامه های کاری خود تا پایان سال جاری گزارشاتی ارائه نمودند.

 

مدیران حوزه فاوای مازندران میهمان فرماندار چالوس:

 

مدیران حوزه فاوای مازندران میهمان فرماندار چالوس:

۴ شهریور ۱۴۰۴ ۱۲:۵۹
تعداد بازدید: ۱۱۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید