پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران در دفتر غرب استانداری (نوشهر) خبر داد: گام بلند مازندران در نهضت فیبر نوری/ اتصال ۲۱۷ روستا به شبکه ملی و آغاز جایگزینی کابل‌های مسی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران در دفتر غرب استانداری (نوشهر) خبر داد:  گام بلند مازندران در نهضت فیبر نوری/ اتصال ۲۱۷ روستا به شبکه ملی و آغاز جایگزینی کابل‌های مسی
مدیرکل فاوای استان مازندران در حاشیه حضور در برنامه ملاقات مردمی دفتر غرب استانداری مستقر در نوشهر، از سرمایه‌گذاری‌های گسترده زیرساختی، پیشرفت چشمگیر طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها و تدابیر ویژه برای پایداری شبکه ارتباطی استان خبر داد.

اسماعیل اعزی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه توسعه ارتباطات حتی در سخت‌ترین شرایط کشور متوقف نشده و با شتاب پیگیری می‌شود، به پروژه‌های اخیر اشاره کرد و گفت: در هفته دولت با حضور معاون امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات، ۲۸۶ پروژه ارتباطی با اعتباری بالغ بر ۷۲۰ میلیارد تومان به صورت متمرکز در غرب مازندران و شهرستان تنکابن به بهره‌برداری رسید.
وی با اشاره به برنامه هفتم توسعه، اجرای طرح فیبر نوری (FTTx) را راهبرد اصلی حل چالش ترافیک شبکه به‌ویژه در غرب مازندران دانست و افزود: به دلیل محدودیت فضا جهت نصب دکل‌های جدید، انتقال بار ترافیکی به سمت اینترنت ثابت در دستور کار قرار دارد؛ بر همین اساس تاکنون ۱۹ شهر استان به اینترنت پرسرعت فیبر نوری متصل شده‌اند، عملیات اجرایی در ۱۳ شهر دیگر در حال انجام است و پیشرفت این پروژه در اکثر شهرهای غرب استان به ۸۰ تا ۱۰۰ درصد رسیده است؛ به طوری که از مجموع ۵۳ هزار مشترک فیبر نوری استان، نزدیک به ۳۴ هزار مشترک در غرب مازندران از این فناوری بهره‌مند هستند.
اعزی در ادامه به موضوع عدالت ارتباطی و توسعه متوازن اشاره و تصریح کرد: با راه‌اندازی و ارتقای ۱۸۶ سایت مخابراتی، ۲۱۷ روستای مازندران به اینترنت پرسرعت متصل شده‌اند تا زیرساخت‌های لازم برای رونق اقتصاد روستا، کشاورزی و بوم‌گردی مهیا شود. 
مدیرکل ICT مازندران در خصوص چالش اختلال آنتن‌دهی ناشی از ناترازی برق نیز توضیح داد: دکل‌های تلفن همراه به دلیل میزبانی همزمان از چند نسل ارتباطی (2G تا 5G) مصرف برق بالایی دارند و باتری‌های پشتیبان در خاموشی‌های ممتد پاسخگو نیستند؛ با این حال در تعامل با شرکت توزیع برق مقرر شده تا خطوط تغذیه دکل‌های های و اصلی تلفن همراه که وظیفه پشتیبانی از چندین سایت اقماری را بر از چند نسل ارتباطی (2G تا 5G) مصرف برق بالایی در بر دارند بصورت مجزا از مسیر دوم دیگری نیز اجرا شوند و همزمان مبحث اتصال به دیزل ژنراتور نیز از طریق اپراتور های تلفن همراه نیز در حال پیگیری است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران در پایان یادآور شد: شهروندان سراسر استان می‌توانند هرگونه انتقاد، شکایت یا مطالبه خود را در حوزه اپراتورها و خدمات ارتباطی و مخابراتی، از طریق سامانه تلفنی ۱۹۵ یا درگاه اینترنتی ۱۹۵.cra.ir جهت پیگیری فوری توسط رگولاتوری ثبت نمایند.

 

۱۰ شهریور ۱۴۰۵ ۰۱:۳۳
تعداد بازدید: ۹۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید