در ابتدای این جلسه مهندس طهماسبی فرارسیدن ایام شهادت بی بی دو عالم حضر ت زهرا (س) وحادثه دلخراش سقوط هواپیمای مسافربری را تسلیت گفت.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این نشست در راستای هم اندیشی و تعامل جهت برنامه ریزی و تدوین برنامه ای مدون در راستای طرح مهارت آموزش جهت اشتغال زایی در حوزه ICT است و باتو جه به اینکه مازندران از لحاظ مغزافزار و نیروی انسانی متخصص در این حوزه مشکلی ندارد تصریح نمود: جهت ارتقای کیفیت سطح علمی دانش آموختگان و فعالان این حوزه طرحی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دست اجراست که با استفاده از امکانات و منابع این وزارت خانه با همکاری سایر دستگاهها در صدد این هستیم که نسبت به افزایش مهارت دانش آموختگان در راستای اشتغال زایی نیروی جوان تحصیل کرده و جذب آنان در محیط کسب کار اقدامات لازم بعمل آوریم.
مهندس طهماسبی تاکید نمود: بر آن هستیم تا با همکاری سازنده با بخش های مختلف به ویژه بخش خصوصی، این طرح در استان هر چه بهتر اجرایی گردد و خاطر نشان شد در همین راستا از کلیه فعالان این حوزه خواستاریم تا نیازمندیها و سر فصل های آموزشی مورد نیاز خود را در قالب یک پکیج جهت برنامه ریزی به این اداره کل ارسال نمایند.
وی با بیان اینکه تاکنون در همین راستا و جهت ارتباط دانشجو و محیط کسب و کار، بالغ بر 10 همایش و 3 کارگاه آموزشی در سراسر استان برگزار نموده ایم که بیش از 1500 دانشجو در این دوره ها آموزش دیده و در حدود 200 نفر وارد بازار کسب و کار گردیده اند
افزود: امیدوارم با همکاری اداره کل فنی حرفه ای، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بخش خصوصی شاهد کاهش بیکاری قشر تحصیل کرده در این حوزه باشیم.
همچنین در این نشست نمایندگان ادارات و همچنین فعالان بخش خصوصی به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.