پرش به محتوای اصلی

اخبار

مهندس اعزی: آموزش و فرهنگ سازی دو مقوله اصلی در راستای کاهش و پیشگیری از جرائم حوزه فناوری اطلاعات

مهندس اعزی: آموزش و فرهنگ سازی دو مقوله اصلی در راستای کاهش و پیشگیری از جرائم حوزه فناوری اطلاعات
جلسه پیشگیری و مقابله با جرائم حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور نمایندگان نیروی انتظامی، اپراتورهای تلفن همراه و کانون دفاتر پیشخوان دولت استان در محل اداره کل تشکیل گردید.
به گزارش اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، اسماعیل اعزی معاون ICT استان در این نشست، پیشگیری از جرم را گامی بسیار مهمتر از مبارزه با آن برشمرد و افزود: فرهنگ سازی صحیح و آموزش مناسب می تواند دو مقوله بسیار مهم در راستای جلوگیری و کاهش این تهدیدات و جرائم باشد.
وی ظرفیت های موجود نظیر صدا و سیما و فضای مجازی را بسترهایی بسیار مهم بمنظور آگاهی رسانی و آشنایی هر چه بیشتر هم استانی های عزیز  با جرائم این حوزه عنوان نمود و خاطر نشان شد: امیدواریم با برگزاری همایش ها و دوره های آموزشی مستمر شاهد کاهش چشمگیر اینگونه جرائم در سطح استان باشیم.
۱۰ آذر ۱۳۹۷ ۰۹:۳۳
تعداد بازدید: ۷۱۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید