به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، یداله طهماسبی در جلسه شورای مدیران ICT مازندران که صبح امروز برگزار گردید، ضمن ابراز اینکه سالانه بطور میانگین 15 میلیون مسافر وارد استان مازندران می شوند ابراز داشت در همین راستا و بمنظور ارائه سرویس های باکیفیت ارتباطی به مشترکین تدابیر لازم اندیشیده و زیرساخت های لازم مهیا گردید و همچنین جهت جلوگیری از بروز هرگونه وقفه در شبکه ارتباطی، تیم هایی در شرکت مخابرات و اپراتورهای تلفن همراه در نظر گرفته شده تا بصورت 24 ساعته وظیفه پشتیبانی و نگهداری سیستم ها را انجام دهند.
وی تصریح کرد: کلیه شهرهای استان دارای اینترنت نسل 4 بوده و از پوشش کامل تلفن همراه برخوردار هستند و بالغ بر 120 نقطه گردشگری روستایی در سطح استان وجود دارد که بیش از 95 درصد این مناطق از اینترنت نسل 3 و 4 بهره مند می باشند.
طهماسبی افزود: مسافرین و هم استانی های عزیز در صورت بروز هرگونه مشکل در حوزه ارتباطات و مخابرات می توانند با تماس به شماره 33355970 موضوع را مطرح تا همکاران بنده در اسرع وقت نسبت به رفع مشکل اقدام نمایند.