پرش به محتوای اصلی

اخبار

طهماسبی:

خدمات ارتباطی باکیفیت جز سبد احتیاجات روزمره مردم است.

خدمات ارتباطی باکیفیت جز سبد احتیاجات روزمره مردم است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران، یداله طهماسبی مدیرکل ICT استان در سفر به شهرستان عباس آباد با فرماندار این شهرستان دیدار کرد.
وی در این دیدار زیرساخت های ارتباطی در عباس آباد را بسیار مناسب ارزیابی کرد و افزود: با توجه به ورود  حجم وسیعی از مسافران به این شهرستان در طول ایام سال، ارائه خدمات و سرویس های ارتباطی باکیفیت جز ضروریات بوده و تاکید کرد: امروزه خدمات ارتباطی جز سبد احتیاجات روزمره خانواده ها محسوب می شود و در نتیجه می بایست در هر نقطه ای هر مشترک بتواند به این بستر دسترسی داشته باشد. 
طهماسبی خاطر نشان شد: با اقدامات مناسب صورت گرفته در این شهرستان، 80 درصد روستاها از تکنولوژی 3G/4G برخودار بوده و تا پایان سال جاری مابقی روستاها نیز از این سرویس ها برخوردار خواهند شد.
گفتنی است دیدار با مدیرکل منابع طبیعی غرب استان در راستای توسعه خدمات ارتباطی روستایی و احداث سایت های جدید در این مناطق با هدف پوشش بهینه تر تلفن همراه و ارائه خدمات اینترنت نسل سوم و چهارم از دیگر برنامه های مدیرکل ICT در این سفر بود.
 
۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۰۷:۴۰
تعداد بازدید: ۵۸۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید