پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

40 درصد سرمایه‌گذاری‌هایی که برای توسعه زیرساخت ها انجام شده از منابع داخلی بوده است

40 درصد سرمایه‌گذاری‌هایی که برای توسعه زیرساخت ها انجام شده از منابع داخلی بوده است
(سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵) ۱۵:۰۷

محمد جواد آذری جهرمی معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت زیرساخت در همایش برجام، اقتصاد مقاومتی، سرمایه‌گذاری و اشتغال که صبح امروز در سالن شهید قندی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد با تاکید بر توان داخلی برای توسعه کشور در حوزه اقدامات مربوط به اقتصاد مقاومتی در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: 23 هزار کیلومتر فیبر نوری در کشور کشیده شده که در مجموع 40 درصد سرمایه‌گذاری‌هایی که برای توسعه زیرساخت ها انجام شده از منابع داخلی بوده است.

به گزارش خبرنگار مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جهرمی با اشاره به اینکه دشمنان به دنبال تهمت دستیابی ایران به سلاح اتمی تحریم ها را به مردم و دولت تحمیل کردند اظهار داشت: ملت ایران شجاعانه در مقابل این تحریم ها ایستاد و وبا تدبیر نظام دولت وارد مذاکره شد و برجام به نتیجه رسید و دیوار ایران هراسی دشمنان شکست خورد هرچند بواسطه این شکست تعهد هایی را تقبل کردیم که خود بازی برد - برد است.

معاون وزیر ارتباطات با اعلام اینکه 23هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور اجرا کردیم که از تولیدات بومی بوده است گفت:  امروز ما در لایه DWDM به خودکفایی رسیده ایم وامیدواریم بزودی با زیر بار رفتن این پروژه از واردات ترانزیت بین المللی بی نیاز شویم.   

 جهرمی خاطرنشان کرد: در این پروژه 140 هزار میلیارد تومان از توان داخلی سرمایه‌گذاری شده و در عراق و افغانستان نیز از تکنولوژی بومی خودمان پروژه را اجرا کرده ایم.

معاون وزیر ارتباطات در پایان تصریح کرد: اگر امروز در حوزه ساخت تجهیزات و سخت‌افزار نمی‌توانیم نگاه رقابتی داشته باشیم اما درحوزه فناوری این قابلیت در کشور وجود دارد .

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید