پرش به محتوای اصلی

جزییات خبر

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت :حداکثر استفاده را از توان بخش خصوصی برای افزایش کیفیت و سرعت اینترنت می بریم

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت :حداکثر استفاده را از توان بخش خصوصی برای افزایش کیفیت و سرعت اینترنت می بریم
(شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۲) ۱۳:۲۹

افزایش 40 گیگابیتی پهنای باند بین‌الملل و همچنین توسعه ظرفیت اینترنت به 25 گیگابیت بر ثانیه از دستاورد های صد روز اول دولت یازدهم است. وحداکثر استفاده را از توان بخش خصوصی برای سرعت کیفیت و سرعت اینترنت می بریم.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، مهندس محمود خسروی در نشستی خبری امروز صبح خود با اشاره به برنامه 100 روزه این شرکت ارتباطات زیر ساخت به عنوان یکی از شرکت های زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت : در 100 روزه اول روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، توانستیم به اهداف و برنامه‌هایی نظیر توسعه 1500 کیلومتر فیبرنوری در اقصی‌نقاط کشور، توسعه ظرفیت IP به 850 گیگ و راه‌اندازی آزمایشی مرکز SOC نیز بخشی دیگر از برنامه‌های ما بوده است.
معاون وزیر ارتباطات افزود: شرکت ارتباطات زیرساخت شرکتی دولتی و به نوعی حاکمیتی به شمار می‌رود که در این زمینه برخی محدودیت‌ها برای فعالیت در حوزه پهنای باند وجود دارد اما باید بگویم که سال قبل و همچنین امسال با توجه به رشد هزینه‌های جاری و پهنای باند، افزایشی روی نرخ پهنای باند اعمال نکرده‌ایم و در واقع ثبات در این زمینه با توجه به تورم 30،40 درصدی نشان از کاهش نرخ دارد.
وی با بیان این که در 100 روز دوم برنامه دولت یازدهم در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید 40 گیگابیت بر ثانیه دیگر به ظرفیت پهنای باند بین‌الملل افزوده شود، خاطر نشان کرد: براساس برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در صدد هستیم ظرفیت پهنای باند را تا پایان سال 93 به 700 گیگ برسانیم.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ادامه داد: درصددیم نه تنها برنامه پنجم را پشتیبانی کامل کنیم بلکه باید برنامه توسعه‌ای دیگری نیز در دست داشته باشیم تا بتوانیم اهداف برنامه‌های آتی را نیز تا حد ممکن محقق سازیم.
خسروی عنوان کرد: مهمترین نیاز یک برنامه اعتبار است و با توجه به اینکه لایحه بازگشت درآمدهای وزارت ارتباطات به خود این وزارتخانه مصوب شد قطعا موجب کاهش هزینه‌های تمام شده ما می‌شود و با توجه به اینکه 30 درصد سرمایه‌گذاری در زیرساخت موجب توسعه 70 درصدی در سایر بخش‌ها می‌شود امید به این داریم که برخی پروژه‌های نیمه‌کاره نیز با اعتبارات سال آینده این وزارتخانه تکمیل شود.
خسروی با تاکید بر اینکه وزیر ارتباطات معتقد است که قیمت پهنای باند برای کاربر نهایی باید تا 20 درصد کاهش یابد، تصریح کرد: این بحث و مطالعات آن را در زیرساخت شروع کرده‌ایم و در حال بررسی هزینه تمام شده هستیم؛ البته راهکارهای دیگری نظیر انتقال سایتهای پربازدید از خارج کشور به داخل نیز می‌تواند صرفه‌جویی در هزینه‌ها را به دنبال داشته باشد ممکن است به این سمت برویم اما قطعا باید نظر وزیر را درباره کاهش قیمت پهنای باند جلب کنیم.
معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه تلاش داریم در جهت کاهش هزینه‌های شرکت‌های ندا قدم برداریم، اذعان کرد: یکی از مواردی که باعث کاهش هزینه‌ها و سودآوری آنها می‌شود اتصاف مستقیم به مخابرات‌های استانی و همچنین اتصالشان به صورت فیبر به مرکز LCT (مرکز امام زیرساخت) است که کاهش هزینه‌هایشان را در پی دارد.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره هزینه تمام شده پهنای باند برای این شرکت گفت: زمانی که سازمان تنظیم مقررات بودم هزینه‌های تمام شده نزدیک به 25 درصد بود اما اخیرا طبق بررسی‌هایی که خود زیرساخت به عمل آورده به رقم 11 درصدی رسیده‌ایم .
وی درباره دلیل برگزاری مجدد مزایده VOIP نیز گفت: مدت زمان پروانه VOIP دو سال است و علاوه بر آن ما 6 ماه را تمدید دوره داشتیم ولی امیدواریم تا پایان سال مزایده برگزار شود و با ارزیابی‌ متقاضیان بتوانیم پروانه را مجددا اعطاکنیم.
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید