پرش به محتوای اصلی

آرشیو اخبار - 08 اردیبهشت 1395

[۱۳۸۴]  ::  [۱۳۸۵]  ::  [۱۳۸۶]  ::  [۱۳۸۷]  ::  [۱۳۸۸]  ::  [۱۳۸۹]  ::  [۱۳۹۰]  ::  [۱۳۹۱]  ::  [۱۳۹۲]  ::  [۱۳۹۳]  :: 
[۱۳۹۴]  ::  [۱۳۹۵]  ::  [۱۳۹۶]  ::  [۱۳۹۷]  ::  [۱۳۹۸]  ::  [۱۳۹۹]  ::  [۱۴۰۰]  ::  [۱۴۰۱]  ::  [۱۴۰۲]  ::  [۱۴۰۳]  :: 
[۱۴۰۴]  ::  [۱۴۰۵]

دبیر ششمین جشنواره ملی ارتباطات وفناوری اطلاعات خبر داد: نوآوری؛ ویژگی جشنواره ششم

دبیر ششمین جشنوار ارتباطات و فناوری اطلاعات ، توسعه کسب کارهای نوآورانه، صادرات محصولات دانش بنیان و پژو هش های منتهی به فناوری را از محورهای اصلی این جشنواره اعلام کرد.
۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۲۰:۵۳

رفع مشکل مخابراتی حوزه انتخابیه خنداب جهت برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی

با عنایت به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان های اراک و خنداب در تاریخ 1395/2/10 و احصاء مشکلات موجود در مرحله نخست توسط فرمانداری محترم شهرستان خنداب در روستاهای کمرآب ، ثمردشت ، قالیباف ، محمد آباد و حاجی آباد و عدم دریافت سطح مطلوب سیگنال، تیمی از کارشناسان فنی عازم این مناطق شدند.
۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۹:۴۵

برگزاری دومین جلسه شورای مدیران ICT استان در سال جاری با حضور معاون محترم توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت

دومین جلسه هماهنگی شورای مدیران ICT خراسان رضوی در سال 95 با حضور معاون محترم توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت در محل اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برگزار گردید
۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۶:۴۵

ایجاد شبکه تصویری (تصویرنت) جهت استفاده در جویشگرهای بومی

سرپرست گروه سکوهای فناوری اطلاعات از بهره مندی پژوهشگران حوزه پردازش تصویر، بینایی ماشین و توسعه دهندگان جویشگرهای بومی از امکانات شبکه تصویری بومی (تصویرنت) در آینده نزدیک خبر داد.
۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۳:۵۱

دکتر حسن حدادپور به سمت رئیس پژوهشگاه فضایی ایران منصوب شد

طی حکمی از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر حسن حدادپور به سمت رئیس پژوهشگاه فضایی ایران منصوب شد.
۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۳:۴۳

تشکیل جلسه‌ بررسی وضعیت قرارداد پست بانک و مخابرات استان با دفاتر پیشخوان و روند انتقال خدمات دفاتر پیشخوان دولت به دفاتر ICT روستایی

به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، امروز مورخ 95/02/08 جلسه‌ بررسی وضعیت قرارداد پست بانک و مخابرات استان با دفاتر پیشخوان و روند انتقال خدمات دفاتر پیشخوان دولت به دفاتر ICT روستایی در محل اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه تشکیل گردید
۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۳:۱۷

ساماندهی پیامک های تبلیغاتی/با #800* مشترکین از سرویس های پیامکی فعال خود اطلاع می یابند

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، با بیان این‌که طرح شماره‌گیری #800* به منظور اطلاع یافتن مشترکان از سرویس‌های ارزش افزوده و انصراف آنها از دریافت پیامک‌های ارزش افزوده و اطلاع‌رسانی طراحی شده، متذکر شد: در گذشته نیز اپراتورها موظف به در نظر گرفتن راهکارهای مختلفی برای قطع پیامک‌های تبلیغاتی و ارزش افزوده بودند، اما با توجه به مشکلاتی که گاه در حفظ این شماره‌ها وجود داشت تصمیم بر آن شد یک شماره واحد برای تمام اپراتورها در نظر گرفته شود تا مشکلات مردم در این زمینه کمتر شود.
۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۳:۰۳

مشاور امور زنان و خانواده وزارت اقتصاد عنوان کرد: سامانه ۱۰۱ حلقه مفقوده حل مشکلات زنان و خانواده

مشاور امور زنان و خانواده وزارت اقتصاد با بیان اینکه سامانه ۱۰۱ حلقه مفقوده حل مشکلات زنان است، گفت: زنان از هر قشری می توانند به این سامانه اعتماد کرده و مطالبات خود را بیان کنند.
۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۹
صفحه ۱ از ۳