پرش به محتوای اصلی

آرشیو اخبار - 28 مهر 1395

[۱۳۸۴]  ::  [۱۳۸۵]  ::  [۱۳۸۶]  ::  [۱۳۸۷]  ::  [۱۳۸۸]  ::  [۱۳۸۹]  ::  [۱۳۹۰]  ::  [۱۳۹۱]  ::  [۱۳۹۲]  ::  [۱۳۹۳]  :: 
[۱۳۹۴]  ::  [۱۳۹۵]  ::  [۱۳۹۶]  ::  [۱۳۹۷]  ::  [۱۳۹۸]  ::  [۱۳۹۹]  ::  [۱۴۰۰]  ::  [۱۴۰۱]  ::  [۱۴۰۲]  ::  [۱۴۰۳]  :: 
[۱۴۰۴]  ::  [۱۴۰۵]

شفاف‌سازی اطلاعات مکانی نقش موثری در سالم سازی فضای اقتصادی کشور دارد

معاون آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در دیدار با مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به پروژه GNAF گفت: فراهم کردن شرایط احراز هویت از طریق مکان در تحقق عدالت نقش موثری دارد و شفاف‌سازی اطلاعات مکانی می‌تواند نقش موثری در زمینه امنیت و سالم‌سازی فضای اقتصادی کشور داشته باشد.
۲۸ مهر ۱۳۹۵ ۲۰:۰۱

بر اساس توافقات حجم مبادلات ایران و مالزی افزایش می یابد

مدیرکل امور بین الملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با زین العابدین سفیر مالزی در تهران با اشاره به حجم روابط تجاری دو کشور گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود باید، حجم مبادلات دو کشور در کوتاه مدت به دو برابر افزایش پیدا کند.
۲۸ مهر ۱۳۹۵ ۱۹:۱۰

ارایه اینترنت ارزان به دانشگاه ها

براساس مصوبه هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت، واگذاری پهنای باند اینترنت به دانشگاه ها توسط این شرکت 50 درصد ارزان شد.
۲۸ مهر ۱۳۹۵ ۱۵:۲۲

آمادگی ایران و آذربایجان برای همکاری در زمینه خدمات بار هوایی در پیام

وزیر ارتباطات جمهوری آذربایجان در دومین روز سفر خود به ایران، در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پیام، از آمادگی برای ایجاد دفتر نمایندگی در منطقه ویژه و همکاری در زمینه خدمات بار هوایی در پیام خبر داد.
۲۸ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶